Om Gørding Ventilationsmontage

Hvorfor vælge os

Hos Gørding Ventilationsmontage kan vi hjælpe dig med lidt af hvert inden for ventilation. Vi installerer og monterer, så du får frisk og sund luft i dit parcelhus, sommerhus, institution, skole eller på dit kontor! Her kan du læse meget mere om vores service og tjenester, og blive klogere på, om vi er et match for dig.

Gørding Ventilationsmontage leverer kvalitetsarbejde inden for ventilation, genvinding af varme, montering af anlæg og meget, meget mere. Luft må siges at være vores element, for vi gør, hvad vi kan, for at din luft bliver så sund og behagelig at indånde, som overhovedet muligt. Når du bestiller en service hos os, får du blandt andet disse fordele:

  • Gørding Ventilationsmontage leverer alle materialer.
  • Vi monterer og installerer dine anlæg for dig.
  • Vi bliver, indtil dit anlæg fungerer 100% optimalt.

Kontakt

+20 års erfaring med ventilation

Der er selvfølgelig visse opgaver i boligen eller på arbejdet, som man selv kan klare – vi kan dog ikke anbefale at man ser ventilation og montering som én af dem. Her skal teknikken bare være i orden, for en lille fejl kan have store konsekvenser. I sidste ende kan det blive dyrt for dig, og det kan faktisk også blive sundhedsskadeligt.

Gørding Ventilationsmontage tror på, at erfaring i branchen har en stor betydning. Vi har selv mere end 20 års erfaring med ventilation, installation og montering. Derfor kan du være sikker på, at vi har helt styr på, hvad vi laver. På den måde slipper du for uforudsete udgifter længere ude i fremtiden.

Vi tager os af mange forskellige opgaver, der alle har at gøre med ventilation. Vi kan fx hjælpe dig med:

  • Boligventilation for private med alt, hvad det indebærer. Vi monterer både i nybyg og eksisterende boliger.
  • Ventilationsmontage i virksomheder. Det kan være alt fra kontorbyggeri til skoler og institutioner.
  • Service af ventilationssystem. Dit ventilationssystem skal vedligeholdes, og derfor tilbyder vi serviceeftersyn, så du er sikker på, at anlægget fungerer, som det skal.
  • Rådgivning omkring ventilation. Vi rådgiver dig i alt lige fra problemer med fugt, et forhøjet niveau af Radon, samt hvordan du generelt kan forbedre dit indeklima.

Kunden i fokus gennem projektet

Hos Gørding Ventilationsmontage er vi specialister i at skræddersy løsninger og projekter. Vi har nemlig kunden i fokus, og for os betyder det noget, at vi tilfredsstiller lige præcis dit behov. Uanset hvilke dimensioner din bolig eller virksomhed har, kan vi finde det rette anlæg for dig.

Det kan også være, at du har særlige ønsker, som fx et anlæg, som kan genvinde varme. Det er en yderst energieffektiv og bæredygtig løsning, og det kan spare dig mange penge på den lange bane.

ventilationsmontage sønderjylland
Lad os tage en snak!

Er du blevet nysgerrig på vores tjenester og service? Så er du hjertens velkommen til at kontakte Gørding Ventilationsmontage i dag. Vi kan give dig et ganske uforpligtende tilbud på ventilationsmontage, så du kan tage stilling til, om vi er det rigtige match for dig. På genhør!