Ventilationsmontage for erhverv

Vi montere alt inden for ventilation, lige fra kontordomiciler til institutioner og skoler.

Det kan godt betale sig at investere i professionel ventilationsmontage for virksomheder. Hos Gørding Ventilationsmontage monterer vi også ventilation som underentreprise, så mangler din virksomhed en professionel virksomhed med erfaring og knowhow som få andre har i branchen, står vi klar til at hjælpe med ventilationsmontagen.

Det er enormt vigtigt, at vores samarbejdspartnere er i trygge eksperthænder, når vi får ansvaret for ventilationsmontagen på et projekt.

Med mere end 20 års erfaring i branchen og ansatte der har været i branchen endnu længere tid, får du en samarbejdspartner der kan sit kram. Vi kombinerer vores mange års erfaring og knowhow med den nyeste teknologi, og kan derfor agere både montør og sparringspartner.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på ventilationsmontage

Overvejer din virksomhed at få hjælp til montagen af ventilation på et større projekt? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, det kan helt sikkert betale sig. Vi kan både sætte en fast pris eller blive timeaflønnet, alt efter hvad I ønsker. Vi vil her give et estimat på projektets omfang, både tidsmæssigt og økonomisk, og vi kan fortælle om de projekter vi tidligere har udført, bl.a. i Billund for LEGO, hvor vi har stået for ventilationsmontagen på 5 ud af 8 bygninger på det 55.000 kvadratmeter store LEGO Campus.

Tag et kig på vores tidligere udførte arbejde