Boligventilation for private

Er du privatkunde, er du i gode hænder hos Gørding Ventilationsmontage!

De fleste er klar over, at isolation er helt afgørende for en sund bolig. Men ikke alle er med på, at boligventilation er mindst lige så vigtigt. Her på siden kan du læse om fordelene ved boligventilation, samt hvordan vi kan hjælpe dig med ventilationsmontage af fx et Genvexanlæg. Læs med her!

Prøv at forestille dig at trække en plasticpose over hovedet. Det er ikke nogen behagelig tanke, vel? Man kan faktisk få helt åndenød bare ved at se det for sig! Det er imidlertid sådan, din bolig har det, hvis der ikke er sørget for en god ventilation.

Det er enormt vigtigt, at man har en effektiv boligventilation, så boligen kan ånde. Samtidig giver den rette ventilation både et bedre indeklima og en billigere energiregning. Vi har mange års erfaring på området, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med din ventilationsmontage.

 

Bedre indeklima og store energibesparelser

Der er mange fordele ved at få professionel boligventilation i din bolig. Omvendt kan der være store (og dyre) omkostninger ved ikke at have god ventilation derhjemme. Små tekniske fejl i forbindelse med ventilationsmontage kan også føre til problemer.

Derfor kan det godt betale sig at samarbejde med specialiserede fagfolk på området. På den måde får du en boligventilation, som du kommer til at sætte pris på i mange år frem. Det er der særligt tre gode grunde til, og dem får du lige nedenfor.

De 3 største fordele ved god boligventilation:

 1. Du får et sundere og mere behageligt indeklima.
 2. Du kan spare mange penge på energiregningen.
 3. Din boligs levetid bliver betydeligt forlænget.

1. Få et bedre indeklima med boligventilation

Med et godt ventilationsanlæg bliver sundhedsskadelige partikler og bakterier filtreret bort fra luften i din bolig. Boligventilation er også med til at balancere luftfugtigheden, så den bliver så sund som muligt for både dig og din bolig.

2. Spar penge på energiregningen

Der kan være mange penge at spare på energiregningen med den rigtige boligventilation. Der er nemlig stor forskel på, hvor energieffektive de forskellige anlæg er i drift. Det er vi fuldt ud opmærksomme på, og for os er det en mærkesag, at du får boligventilation, der er så energieffektiv som muligt.

3. Forlæng boligens levetid med boligventilation

Du kan godt regne med, at din boligs levetid bliver forlænget betydeligt med god ventilation. Når der er styr på udluftningen og luftfugtigheden, er din bolig nemlig langt sundere. Og det betyder, at den holder længere og bedre.

Vi har specialiseret os i ventilationsmontage

Du er i trygge hænder hos os, når det kommer til ventilation af din bolig – vi tør nemlig godt kalde os selv for specialister på området! Vi har bred erfaring med at skræddersy boligventilation til private boliger. Derfor kan vi hurtigt og nemt vejlede dig til en løsning, der passer bedst muligt til dit behov.

Vi har også helt styr på de tekniske finesser, der er forbundet med ventilationsmontage. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvordan du kommer fra beslutningen om at få professionel boligventilation til faktisk at få den opsat – det klarer vi nemlig for dig.

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Vi giver dig råd og vejledning i forhold til alt, hvad der vedrører din boligventilation.
 • Vi udfører både små og store opgaver med boligventilation i private boliger.
 • Vi kan hjælpe dig, uanset om der er tale om nybyg, renovering af eksisterende bolig eller en ældre bolig.
 • Vi tager os gerne af ventilationsmontage, så du kommer i mål med et effektivt og professionelt resultat.
 • Vi hjælper dig gerne med alt, hvad der angår boligventilation.

Skal vi hjælpe med montagen af din boligventilation?

Hvis du er blevet interesseret i at få monteret boligventilation, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Du kan starte med at kontakte os for en snak, råd og vejledning. Her kan du også få et uforpligtende tilbud, og så kan vi sammen afgøre, om det er et match for dig og din bolig.

Vores fortrukne mærke indenfor boligventilation er Genvex, men vi installerer også både Nilan, Danfoss, Dantherm og SystemAir, hvis du har et specifikt ønske hertil.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fordele ved ventilation

 • Lav fugtighed
 • Pollenfrit hjem
 • Lavere CO2 niveau
 • Mindre varmetab fra boligen
 • Sænk radon niveau
 • Forebyg skimmelsvamp

Vi står klar til at hjælpe dig med ventilationsmontagen!

Skal du have monteret boligventilation?

Hos Gørding Ventilationsmontage monterer vi boligventilation for private i nybyg og eksisterende boliger.

Ventilationsanlæg er vigtige, da de sikrer et godt indeklima, samt et lavere energiforbrug.

Der er i dag et lovkrav om mekanisk boligventilation, som skal medvirke til at sikre at der er frisk luft i boligen samt forhindre skimmelsvamp.

Hos Gørding ventilationsmontage er vi uddannede og har mange års erfaring, så du trygt kan overlade opgaven til os og være sikker på at du for en korrekt installeret og monteret boligventilation.

Få et uforpligtende tilbud på montering

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser i forbindelse med nybyggeri eller renovering er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformuleren herunder. Så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for montering af ventilation i boligen.

Vi giver gerne råd og vejledning, samt informere om lovene på området.