Genvex anlæg

Genvex har et bredt sortiment af ventilationsanlæg, som passer til enhver type bolig og behov. De har alle forskellige fordele og features, men fælles for dem er, at de er ekstremt energioptimerede, har en høj varmegenvindingsgrad og en energiklasse, der ligger helt i top.

Et Genvex anlæg er den perfekte løsning for dig, der gerne vil spare penge på energiregningen, og samtidig spare miljøet for CO2. Her får du nemlig både ventilation og genvinding af varmen, og det fører til et sundt og behageligt indeklima. Læs mere om installation og montering af Genvex anlæg her!

Med Genvex får du på mange måder et komplet anlæg. Det både ventilerer og genvinder varmen, så du altid er sikret et optimalt indemiljø. På den måde spilder du hverken penge eller energi, og du forebygger hovedpine, astma og allergier.

Moderne byggerier er i reglen velisolerede, så de er bæredygtige og holder på varmen. Det betyder imidlertid også, at der er brug for ventilation, så indeklimaet ikke bliver skadeligt. Derfor giver det rigtig god mening at installere et Genvex anlæg, der ventilerer, uden at varmen går tabt.

Varmegenvinding med Genvex ventilationsanlæg

Montering af et Genvex anlæg er en fornuftig investering af flere årsager. Den første og vigtigste er, at det genvinder varmen i utrolig høj grad. Hvor meget? Jo, helt op til 96%! Det betyder, at kun 4% af varmen går spildt, og derfor sparer du altså betydelige summer på energiregningen – og samtidig sparer du også miljøet for unødig udledning af CO2.

Dit Genvex anlæg fungerer sådan, at den varme, som forlader din bolig, bliver genanvendt. Den blæses nemlig ind igen ved hjælp af ventilationen i dit anlæg. Du slår altså to fluer med ét smæk: Du får ventileret boligen, så skadelige partikler, bakterier og støv filtreres ud af luften; og du genbruger energien og varmen, som blæses ud af boligen.

Fordele ved et Genvex anlæg:

 • Du genvinder op til 96% varme.
 • Du spilder altså kun 4% energi.
 • Derfor sparer du mange penge på energiregningen.
 • Det er en bæredygtig og CO2-effektiv løsning.
 • Du får et veltempereret og behageligt indeklima.
 • Det gør din bolig mere komfortabel at bo i.
 • Det gør din bolig mere værdifuld, hvis du skal sælge den.
 • Du får ventilation og varme i ét og samme anlæg.

Hvad koster det at få installeret et Genvex anlæg?

Som nævnt er der mange penge at spare på den lange bane, med installation af et Genvex anlæg. Det kan også give en grønnere samvittighed, fordi ens bolig samtidig bliver mere klimavenlig og energieffektiv. Derfor vil det i stort set alle tilfælde være en god investering at få montering af et Genvex anlæg.

Men hvad koster det så? Det kan faktisk variere meget, alt afhængigt af hvem du hyrer til at udføre opgaven. Det er enormt vigtigt, at installation og montage sker professionelt og af fagfolk med specialviden. En mindre teknisk fejl kan nemlig ende med at koste dig dyrt, og den kan også skade din sundhed.

Pengene er altså bedst givet ud, hvis du hyrer et troværdigt firma med solid erfaring i bagagen. På den måde sikrer du dig, at du får det resultat, som du ønsker dig – og så vil pengene hurtigt tjene sig ind igen i form af en lav energiregning og en mere værdifuld bolig.

Kontakt Gørding Ventilationsmontage for installation af Genvex

Hos Gørding Ventilationsmontage tager vi dig gerne i hånden, lige fra dine første overvejelser om et Genvex anlæg til den konkrete montering. Vi tilbyder service, rådgivning og vejledning fra A til Z, så du kan føle dig tryg i alle faser af projektet.

Vi har den erfaring og ekspertviden, der skal til, for at installationen af dit Genvex anlæg går præcis, som den skal. Vi er vant til at arbejde med mange forskellige kunder, og der er ikke nogen forespørgsler, der er for store eller for små. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os allerede i dag.

Fordele ved Genvex anlæg

 • Høj varmegenvinding
 • Store økonomiske besparelser
 • Øger boligværdien
 • Kombinér ventilation og varme
 • Bæredygtig løsning

Vi står klar til at hjælpe dig med ventilationsmontagen!

Skal du have monteret boligventilation?

Hos Gørding Ventilationsmontage monterer vi Genvex for både private og erhverv.
 

Med Genvex sikres du et godt indeklima, samt betydelige besparelser på varmeregningen. Eftersom der i dag er lovkrav om mekanisk boligventilation, som skal medvirke at der er frisk luft i boligen samt forhindre skimmelsvamp, er Genvex det oplagte valg til dette.

Hos Gørding ventilationsmontage er vi uddannede og har mere end 20 års erfaring. Det betyder at du trygt kan overlade opgaven til os, og samtidig være sikker på at du får installeret og monteret din Genvex boligventilation korrekt.

Få et uforpligtende tilbud på montering

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser i forbindelse med nybyggeri eller renovering er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformuleren herunder. Så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for montering af ventilation i boligen.

Vi giver gerne råd og vejledning, samt informere om lovene på området.