Service af ventilation

For at opnå det bedst mulige indeklima i din privatbolig, er det vigtigt at dit ventilationssystem vedligeholdes. Vedligeholdelsen er ikke kun for indeklimaets skyld, men også for at passe på anlægget. For at undgå unødvendig udskiftning og forringet indeklima, kan du derfor hos Gørding Ventilationsmontage få et grundigt servicetjek af dit ventilationssystem.

Nogle at de første tegn på dit ventilationssystem ikke fungerer optimalt, og at et tjek er nødvendigt, kan være dug på spejle og vinduer, dannelse af kondens og damp der bliver hængende i rummet. Alt dette er tegn på dårlig udluftning. Det er vigtigt at være opmærksom på at det ikke kun er det du kan se, der kan være et symptom på dårlig ventilation. Lyden fra ventilationssystemet kan også være en indikator, hvis denne ændrer sig markant.

Nyt luftfilter ventilation

Hvor ofte skal dit ventilationsanlæg serviceres?

Det er meget individuelt om hvor ofte og hvor omfattende et servicetjek dit ventilationssystem kræver. Det afhænger ikke blot af størrelsen af din bolig, men også af hvor mange I er i husstanden og aktiviteten i husstanden.

Som udgangspunkt anbefaler vi et forårstjek og et efterårstjek, hvilket betyder at vi kommer forbi hver sjette måned. Nogle filtre og systemer kan betyde at du skal have dit ventilationsanlæg tjekket oftere, da intervallerne for service afhænger af mange forskellige faktorer. Vi rådgiver vi dig om hvor ofte et servicetjek er nødvendigt for lige præcis din bolig.

Hvor ofte bør man servicere et ventilationssystem?

Hvor ofte dit ventilationssystem bør serviceres, er meget individuelt afhængig af hvilket anlæg du har. Det afhænger ikke blot af selve systemet og størrelsen af din bolig, men også af hvor mange der dagligt befinder sig i boligen og aktiviteten i boligen. Dette er også afgørende for, hvor omfattende servicetjekket bør være.

Hos Gørding Ventilationsmontage anbefaler vi at få foretaget et forårstjek og et efterårstjek, hvilket betyder at du får besøg af en af vores serviceteknikere hver sjette måned. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at nogle filtre og ventilationssystemer skal tjekkes oftere. Her kan vi være behjælpelige med rådgivning, om hvor ofte et servicetjek er nødvendigt for lige præcis din bolig og dit indeklima.

Hvad består et servicetjek af et ventilationssystem af?

Når du bestiller et servicetjek af dit ventilationssystem hos os, inkluderer det følgende:

  • Indvendig rengøring af ventilationsanlægget
  • Kondensafløbet tjekkes
  • Kontrol af sugeevne og ydeevne
  • Rengøring af filtre
  • Ventilatoren rengøres
  • Ventiler og amartur rengøres, både i loftet og rundt i huset
  • Visuelt tjek af rørsystemet

Hvis vi under servicetjekket finder at dit rørsystem trænger til rens, har vi en samarbejdspartner der kan være behjælpelig med dette. Mange er ikke opmærksomme på at dette i høj grad er vigtigt for hvor godt dit ventilationsanlæg yder – det er vi. Derfor rådgiver vi gerne omkring rens af rørsystem, så du kan få en aftale omkring dette igennem vores samarbejdspartner.  

Ønsker du et servicetjek at dit ventilationssystem?

Når du aftaler en tid til et servicetjek med os, kræver det ingen forberedelse fra dig. Du behøver hverken at rydde et område eller være til stede – vi klarer servicetjekket for dig. Vi har 20 års erfaring i branchen og har stor erfaring med alle mærker af ventilation.

Vi servicerer hovedsageligt Genvexanlæg, men har også stor erfaring med service af andre mærker af ventilationssystemer.

Vores serviceteam er eksperter i at udføre disse tjek, hvorfor de sikrer sig at alt er gennemgået til punkt og prikke. Det er meget individuelt hvor lang tid et servicetjek tager, fordi vi gerne vil sikre at det gøres grundigt og giver dig det bedst mulige resultat. På den måde kan vi sikre at dit ventilationssystem holder i mange år.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal have tjekket dit ventilationssystem, ønsker rådgivning eller ønsker at aftale tid til et tjek, er du altid velkommen til at henvende dig på 22 44 18 16 for et uforpligtende tilbud.

 

Skal du have monteret boligventilation?

Hos Gørding Ventilationsmontage monterer og servicerer vi Genvex for både private og erhverv.
 

Med Genvex sikres du et godt indeklima, samt betydelige besparelser på varmeregningen. Eftersom der i dag er lovkrav om mekanisk boligventilation, som skal medvirke at der er frisk luft i boligen samt forhindre skimmelsvamp, er Genvex det oplagte valg til dette.

Hos Gørding ventilationsmontage er vi uddannede og har mere end 20 års erfaring. Det betyder at du trygt kan overlade opgaven til os, og samtidig være sikker på at du får installeret og monteret din Genvex boligventilation korrekt.

Få et uforpligtende tilbud på montering

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser i forbindelse med nybyggeri eller renovering er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformuleren herunder. Så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for montering af ventilation i boligen.

Vi giver gerne råd og vejledning, samt informere om lovene på området.